Inschrijving is gestart!

Op 19 april 2018 organiseren wij "Breinstof: brandstof voor je brein", een evenement vol inhoud, inspiratie en interactie. De aanleiding voor Breinstof is ons 10-jarig bestaan. Het programma bestaat uit lezingen, workshops en andere vormen van interactie waar je brein blij van wordt. Wij zijn trots dat Margriet Sitskoorn en Karel Millenaar onze keynote sprekers zijn. In het ochtendprogramma staat de lezing van Margriet Sitskoorn centraal en in de middag die van Karel Millenaar. Daar omheen kun je kiezen uit verschillende workshops. Kijk hier voor het volledige schema met aanvangstijden. Uiteraard zorgen wij voor goede koffie, lekker eten en ontspanning. Maar: je kunt ook even werken in ons pop-up kantoor. Locatie: Deventer. 

Hier vind je het programma. Graag tot 19 april! 

Ik meld me hierbij aan voor Breinstof op donderdag 19 april 2018.


Dhr.
Mevr.
Ik wil voortaan de nieuwsbrief ontvangen van Nabije Oosten met daarin o.a. nieuws over Breinstof.

Als je je hebt aangemeld, rekenenen we op je komst. Na afloop mag je zelf bepalen welk bedrag je aan ons event wil geven. Dus: wat vond jij het waard?

Let op: Heb je je aangemeld en kun je toch niet komen, meld je dan af via contact@nabijeoosten.nl. Dit kan tot 48 uur voor het event. Ontvangen we geen afmelding, dan brengen we euro 90,- in rekening.