Breinvoorkeuren

Nabije Oosten is licentiehouder van Breinvoorkeuren NBI®. Dit is een gevalideerde methode om de voorkeuren van het brein in kaart te kunnen brengen. Met behulp van de vragenlijsten uit deze methode wordt een breinprofiel gevormd. Dit profiel geeft geen inzicht in jouw persoonlijkheid, maar in de breinprocessen welke van nature jouw voorkeur hebben. Nabije Oosten zet Breinvoorkeuren NBI® voornamelijk in bij verandertrajecten waarbij het creëren van een sterker team nodig of gewenst is. 

Kijk hier een kort introductiefilmpje van Breinvoorkeuren NBI®

Bron: Nederlands Agentschap Breinvoorkeuren NBI®

Jouw voorkeuren hebben invloed op jouw manier van communiceren, werken en studeren. Daarnaast zijn deze voorkeuren bepalend voor jouw omgang met anderen. Door te weten wat je persoonlijke voorkeuren zijn, is het makkelijker om beslissingen te maken in zowel professionele als persoonlijke situaties. Dit inzicht geeft je persoonlijke groei een enorme boost! Bovendien kun je met behulp van jouw breinprofiel inzicht krijgen in de mate waarin jouw baan, opleiding of zelfs partner aansluiten bij jouw voorkeuren.

Het breinprofiel

Het is niet zo dat iemand slechts één specifieke voorkeur voor een breinproces heeft. Iedereen heeft juist verschillende voorkeuren, waardoor er meerdere combinaties mogelijk zijn. Geen enkel breinprofiel is dus hetzelfde! Het breinprofiel draait slechts om voorkeuren. Jouw breinprofiel is dus nooit goed of fout! In het breinprofiel dat je hieronder ziet, is in één oogopslag duidelijk waar de meeste voorkeur ligt en waar iets minder.

Wil je meer weten?