Breinvoorkeuren NBI®

Neethling Brain Instruments, ofwel Breinvoorkeuren NBI®, is een gevalideerde methode om de voorkeuren van het brein in kaart te kunnen brengen. Met behulp van de vragenlijsten uit deze methode wordt een breinprofiel gevormd. Dit profiel geeft geen inzicht in uw persoonlijkheid, maar in de breinprocessen welke van nature uw voorkeur hebben. 

Kijk hier een kort introductiefilmpje van Breinvoorkeuren NBI®

Bron: Nederlands Agentschap Breinvoorkeuren NBI®

Uw voorkeuren hebben invloed op uw manier van communiceren, werken en studeren. Daarnaast zijn deze voorkeuren bepalend voor uw omgang met anderen. Door te weten wat uw persoonlijke voorkeuren zijn, is het makkelijker om beslissingen te maken in zowel professionele als persoonlijke situaties. Dit inzicht geeft uw persoonlijke groei een enorme boost! Bovendien kunt u met behulp van uw breinprofiel inzicht krijgen in de mate waarin uw baan, opleiding of zelfs partner aansluiten bij uw voorkeuren.

Het breinprofiel

Het is niet zo dat iemand slechts één specifieke voorkeur voor een breinproces heeft. Iedereen heeft juist verschillende voorkeuren, waardoor er meerdere combinaties mogelijk zijn. Geen enkel breinprofiel is dus hetzelfde! Het breinprofiel draait slechts om voorkeuren. Uw breinprofiel is dus nooit goed of fout! In het breinprofiel dat u hieronder ziet, is in één oogopslag duidelijk waar de meeste voorkeur ligt en waar iets minder.

Wilt u meer weten?