Klantervaringen

Nabije Oosten is een adviesbureau gespecialiseerd in gedragsverandering en communicatie. Ons doel is om medewerkers in jouw organisatie sterker te maken of goed uit een veranderproces te laten komen. Daarbij gebruiken we inzichten uit de gedrags- en communicatiewetenschappen. Daarnaast helpen we je organisatie bij het oplossen van een maatschappelijk probleem zoals afval scheiden of duurzaamheidsvraagstukken. Wij maken grote veranderingen klein en persoonlijk, waardoor succes gegarandeerd is. Bovendien zijn al onze adviezen wetenschappelijk onderbouwd. Breinvoorkeuren NBI® is een methode die wij vaak toepassen als basis voor het tot stand brengen van werkelijke veranderingen. Hieronder laten we een aantal klanten aan het woord.

Een mooi vertrekpunt voor het team

"Ik kan de bootcamp zeker aanbevelen. Door inzicht te krijgen in en het gesprek aan te gaan over elkaars voorkeursgedrag, leer je nog beter waar een ieders talenten liggen. Het was erg mooi om de verschillende breinprofielen naast elkaar te zien; de overlap, maar ook juist de verschillen. Een mooi vertrekpunt om elkaar als team nog beter aan te vullen. En vooral te doen waar je blij van wordt."

Els Sans (Teamleider Communicatie Woningcorporatie Domijn)

Inspirerend, leerzaam en vrolijk

Knap hoe Yvette en Arja, in de korte tijd die hun was gegeven, hun verhaal afstemden op alle aanwezigen. Het was een inspirerende, leerzame en ook vrolijke avond waarvan we de inzichten direct kunnen toepassen in onze acteursbijdrage aan training, coaching en assessments, waarmee we die voor onze opdrachtgevers en deelnemers rijker en effectiever maken.

Marius Schalkwijk (Trainingsacteur act2learn)