Communicatie bij gedragsverandering

Nabije Oosten is een adviesbureau gespecialiseerd in gedragsverandering en communicatie. Wij zijn hét bureau als het gaat om het oplossen van maatschappelijke  of organisatievraagstukken die liggen op dit snijvlak. Wij maken grote veranderingen klein en persoonlijk, waardoor succes gegarandeerd is. Bovendien zijn al onze adviezen wetenschappelijk onderbouwd. Breinvoorkeuren NBI® is een methode die wij vaak toepassen als basis voor het tot stand brengen van werkelijke veranderingen. 

Yvette Leuftink en Arja Dijkhout hebben Nabije Oosten in 2008 opgericht. Ons team, bestaande uit gedragswetenschappers en communicatieadviseurs, staat klaar om u te helpen!

Breincommunicatie

Samen met Wilma Kossen hebben wij de specialisatie Breincommunicatie® ontwikkeld. De Zevenster, een handleiding voor effectieve communicatie bij gedragsverandering, is daar onderdeel van. 

De afgelopen jaren hebben we ons verdiept in het brein en gedragsverandering. Dit heeft geresulteerd in een artikel in het vakblad Communicatie, een nominatie van Breincommunicatie® voor de Galjaardprijs en een bijbehorend artikel in het boek "Communicatieverhaal halen".

Oosten van het land

We zijn geworteld in het oosten van het land. Want alles wat je ver zoekt, is ook dichtbij te vinden. We hebben een groot netwerk met specialisten zoals gespecialiseerde onderzoeksbureaus, grafisch vormgevers, fotografen en webspecialisten. Ook allemaal uit het oosten van het land. Het voordeel? U heeft deskundigheid om de hoek en dat maakt tussentijds sparren een stuk gemakkelijker. Bovendien komen we zelf ook uit het oosten van het land. We kennen dus de mentaliteit en cultuur. Onze (al dan niet gebundelde) ‘kracht uit het oosten’ zetten we uiteraard ook in heel Nederland in.