Lezingen

Wil je kort kennismaken met de Breinreis of Breinvoorkeuren en ontdekken wat deze modules voor jou, je team of organisatie kunnen betekenen? Of wil je kort bijgepraat worden over de werking van het brein en waarom we ons gedragen zoals we ons gedragen? Maak dan gebruik van één van onze (interactieve) lezingen. Met een interactieve lezing nemen we je mee in een boeiende wereld van ‘brein, gedrag en communicatie’. 

Het resultaat? Een mini-gedragstraining waar je gegarandeerd blij van wordt. Waar een klein zaadje naar nieuw gedrag wordt geplant. Dat begint al bij bewustwording. De lezing vindt in je eigen organisatie plaats of op een externe locatie en duurt één à twee uur. We passen hem altijd zoveel mogelijk aan jou en je organisatie aan.

Wil je gebruik maken van één van onze lezingen?

Teampower

Ontdek in deze interactieve lezing hoe je de power van je team kunt (terug)vinden. We behandelen in het kort Breinvoorkeuren en de BreinReis en let op: je wordt ook aan het werk gezet! Hierna weet je hoe je je team kunt motiveren en je medewerkers kunt stimuleren het beste uit zichzelf en hun collega’s te halen. 

Je team op de kaart

Je hebt een goed functionerend team. Maar weten collega’s uit andere teams eigenlijk wel wat jullie allemaal kunnen? Schakelen ze jullie in als dat nodig is? In deze lezing gaan we kort aan de slag met profilering en positionering. We beantwoorden samen met jullie vragen uit het identiteitsdoosje. En op het eind gaan we samen in de lift op weg naar huis…

Inzicht in gedrag

Sta je aan de vooravond van een veranderproces of een cultuurverandering? Volg dan deze lezing. We nemen je mee in de wondere wereld van het brein en geven je inzicht in menselijk gedrag en hoe je dit kunt beïnvloeden. We illustreren dit graag met (soms hilarische) filmpjes. Alles in een notendop maar je zult zien: dit smaakt naar meer!

Weerstanden herkennen

Elke gedragsverandering gaat gepaard met weerstand. Wij mensen houden nu eenmaal graag alles zoals het is. In deze lezing laten we je kennismaken met verschillende type weerstanden en leggen we uit hoe je deze kunt herkennen. Bovendien lichten we een tipje van de sluier op over hoe je weerstanden kunt wegnemen.